Husk altid dette når du ruller linen ind!

Her får i lige et godt råd som jeg har haft god erfaring med gennem årerne. Det er nemlig gerne når linen rulles  ind i høj hastighed at ørreden hugger. Det er derfor vigtigt at der så god kontakt med fluen og dette gøres ved at  holde  fluestangen så tæt på overfladen som muligt  og holde stangen i samme retning som fluelinen. Når fisken hugger det vigtigt at hæve stangen for at kunne give modhug. Husk altid og holde med fluen når du ruller ind da fisken ofte viser sig som en trykbølge efter fluen inden hugget….

Har du et havørred der driller kan denne oprulning på hjulet være  det der gør en forskel 🙂

Prøv det  de næste gange du er afsted på kysten.

Tight lines……….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: