Skæl & horn i nordvest!

Denne morgen er helt sikkert en af gode når man engang husker tilbage.  Fluestangen var ladt  med kobberbassen og klart til  kamp kl 5 og der var en let pålandsvind på kystpladsen nord for Havnsø. Min fiskekammerat Danny var allerede kommet og stod på  “hot-spot”. På vej hen mod det andet “hot-spot” ville jeg lige prøve et mørt område som næsten lå i baglommen på Danny. Her var der liv. I første kast med kobbberbassen var der løse skæl som snuppede fluen og en fin 49 cm´s ørred fik et “rest in peace” da det var kommet i land. I næste kast var der en mere i samme størrelse som  tog fluen men desværre slap krogen sit tag.

På turen ned mod det andet “hot-spot” var der et forsigtigt bevægelse i overfladen og sikkert var en hornfisk men det viste sig at være en havbasse på 50 + som forsigtigt guffende tanglopper. Samme sted var der også musik-ål (hornfisk) og en målsfisk som begge blev genudsat.    

På det andet “hot-spot”  længere sydpå var der igen bud efter kobberbassen og  her var der også løse skæl og en fin havvørrred på 50+ der kom på land:-) 

Så var det vist også på tide at tage hjem som jeg sagde til Danny efter 1.5 times fiskeri  med 3 flotte havørreder hængende i fangstsnoren som skal bruges til forretten til barndåben i næste måned:-)  

Har lige fået en del meldinger om gode fangster på den åbne kyst så se at komme afsted………….

 

 

4 Comments on “Skæl & horn i nordvest!

 1. Tak for rapporten:-). Jeg holdte selv en “fridag” fra kysten søndag så det blev ikke meget andet ømme arme efter god gang havearbejde.
  Vi ses derude………..
  Tight lines
  Lars

 2. Super fin morgen og herligt, at du in respekt for den økonomiske verdenssituation kan få en fin forret til barnedåben. Håber den lille kan lide sølvdyrene – tillykke med fangsten og pøj med barnedåben Lars – vi ses derude – i morgen bevæger jeg mig afsted og mandag ligeså.

  • Hej Per
   Hvordan gik det i weekenden. Var der gevindst på kysten:-)
   Tight lines
   Lars

   • No, ingen fisk – jeg prøvede nogle timer på den sydlige del af Røsnæs, men kastevinde gjorde sit til at det ikke var en sjov fornøjelse. Så en enkelt HØ oppe og kigge, men så iøvrigt ingen horn. Fiskede på sydsiden af Røsnæs, men burde nok have søgt til sydlige del af Asnæs. Nå, men det er nu rart at være på den åbne kyst og den første tur i forrige weekend gave en UM på 38 cm., men en megaflot fisk iøvrigt – fluehilsen Per

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: