Dejligt gensyn med en åbne kyst!

Tiden var inden til at tage til den åbne kyst efter et utal af turer til fjorden. En kystplads i Sejerø-bugten var målet denne tåget morgen. Heldigvis  var der lidt vind langs kysten der gav lidt gang i vandet. Tåge og dermed ofte stille vejr er ikke min favorit når der skal jagtes havbasser.

Som altid når der jagtes havørreder på en kendt kystplads starter jeg med at affiske “hullerne” der ofte holder fisk. Det var  den rigtige taktik denne morgen da efter 3 kast med kobberbassen var fast  fisk (målsfisk). Senere affiskende jeg et af de andre hot-spots på strækningen. I dette “hul” var der 2 ørreder der tog fat i min kobberbasse. Den størst havørred var på et par kilo og kom med hjem til grillen. 

Min fiskekammerat Danny var også med denne morgen men det var ikke hans dag da han kun havde nogle nap på ørreder. Til gængæld så han en en del store ørreder helt inden under land men de ville desværre ikke tage en pink glimmerreje. 

Det var dejligt at være tilbage på denne åbne kyst efter en lang fjord-sæson. Fjorden er dog ikke lagt på hylden endnu da der stadigvæk kan opleves en kanon fiskeri ……… 

Tight lines  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: