Prøve denne kystplads hvis du er til blæretang og sten!

Hvis du skal ud og prøve den åbne-kyst  er det måske god idé at prøve  området omkring Røsnæs havn  som har givet mig mange gode oplevelser de sidste 17 år. Du kan fiske både til højre og venstre for selve havnen. De fleste går til venstre ud mod Røsnæs fyr. Bundforholdene består typisk af  små pynter, blæretangsområder kombineret med store  sten. Den fisker bedst forår og efterår men er i min “kystplads logbog” er den noteret som en helårsplads da der kan være super godt vinter og sommer fiskeri. Som mange andre kystpladser må der godt være gang i vandet. Bemærk at denne plads kan fiskes når der en hård sydvest vind.  Denne kyst har givet mange stor-ørreder gennem årerne så hvis der er god chance for at møde fisk over 2.5 kilo. Husk vandestaven hvs du er dårlig til bens  da der er dømt rigtig ørrred terræn:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: