Påske-tur på østsiden af fjorden

Denne morgen var heldigvis mere mild og jeg var klar til en  morgentur inden dagens Påske-frokost. Forholdene på pladsen var helt optimale og det eneste der manglede var den store flok med havørreder:-). Flere forsigtige nap  og en enkel målfisk blev det dog til på 1.5 times fiskeri. 

Fik senere en melding fra den norlige del af Roskilde fjord hvor var taget 3  fisk med største på 50 cm.

Selvom  der ikke var stor-fangst i dag har man dog altid noget med hjem og idag var det nogle flotte stemningsfotos:-)

3 Comments on “Påske-tur på østsiden af fjorden

 1. Jeeps – Per Det var mig du så i går i Toyota´en 🙂
  Godt at hører du havde kontakt med flere af havørrederne. Er så heldig at have en uge mere så det kan være vi ses øst-siden af fjorden en dag.
  Hav en god dag
  Tight lines fra Holbæk -syd

  • Yes, vi ses – skulker i dag, da der skal “saves” gynge ned m.v. og små 7 m/sek fra syd-sydøst-sydvest og minus 7 grader i kuldefaktor holdt mig hjemme. En af rødderne tog måske afsted nede i den sydlige del af Isefjorden – du hører, hvis jeg hører noget spændende.

   Øv … jeg skal jobbe omend jeg har fri i morgen tirsdag, hvor jeg skal en del med min kære datter, som p.t. er hjemme fra Efterskolen.

   Tight lines & loops du flittige Lars —— fik iøvrigt mine hug på min “red-tag-kobberbasser”

   Jacomo

 2. Var også på morgentur denne morgen 🙂 og mener måske at have set dig Lars. Der holdt 2 biler, da jeg ankom ved 05:50-tiden og så vidt jeg husker en Volvo og noget Toyata af en art. Fik selv et par forsigtige og et hidsigt nap og ved 08:30-tiden en 37-38 cm.’s fisk, som måtte ud påny. En smuk men også kold morgen .. og yes .. der burde have været langt flere fisk under de forhold.

  Tight loops & lines fra
  Jacomo
  Down Under Roskilde Fjord
  men til morgen i Isefjorden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: