God fangst fra morgenstunden

Der var heldigvis mulighed for at svinge fluestangen hertil morgen. Jeg valgte en fiskeplads i den sydlige del af Isefjorden. I dag var godt med vind og det plejer at betyde hug-villige ørreder. Havørrederne havde heldigvis forstået budskabet og tog godt fat i kobberbassen. Det blev til 8  havørreder på en times morgenfiskeri inden arbejde. Største var en let-farvet havørred  på 50 cm.

De sidste par dage har det været  tåget og vindstille forhold men der har været rigtig mange fisk i overfladen. I går meldte en af mine fiskekammerat om godt med fisk i overfladen i den sydelige del af Isefjorden. Han fik overlistet 6 ørreder med den største på 47 cm.

En anden fisker havde haft kontakter med havørreder i den nordlige del af tempelkrogen. Så der er stadigvæk nogte at komme after inden kulden sætter ind…….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: