16 havørreder på morgentur til fjorden

Claus Christiansen (DSF Instruktør) og jeg var klar med kobberbassen på et godt sted i den sydlige del af Isefjorden. Der gik ikke længe før at de første fisk begyndte at vise sig i overfladen. 2 timer senere var der 16 fisk stempelt og det blev fordelt sådan at der var 6 stk til Claus og 10 til undertegnet. Claus hev dog de dagens største blankfisk på henholdsvis 60 og 50 cm. Mave-indholdet på ørrederne viste børsteorm, rejer og småfisk. Så man må sig at der tag-selv bord for ørred disse dage.

Alt i alt en fed morgen i fjorden….

2 fine blanke havørreder taget på kobbberbassen af DSF Intruktør Claus Christiansen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: