Interaktivt foredrag om fif til forårets fiskeri, fisketips , waders & sikkerhed

Dato: 29/03-2022 kl 18.00- ca 20.30 hos Pro-Outdoor butikken på Ahlgade 11, 4300 Holbæk

Håber du/i vil komme til mit nye foredrag der vil fokusere på hvordan man bliver en bedre kyst-fisker hvis man bruger sine waders optimalt på kysten, elven eller i åen. Lær hvordan du sikkert vadefisker hvor end du fisker.

Vi gennemgår også tips og trick til handsker, sokker og øvrigt beklædning så man kan koncentrere sig 100% om sit fiskeri og om at holde kulden for døren. Har man først fået kulden bliver fisketuren som regel kortere!! og det er synd..

Tilmelding til arrangement sker vi a dette link: https://www.pro-outdoor.dk/shop/lars-juel-waders-sikkerhed-1433099p.html

Jag har brugt mange tusindvis af timer i Isefjorden, Nordvest Sjælland, Roskilde fjord og Nordsjælland til sammen. Mit’ Motto er “Keep it Simple” når det kommer til fiskeriet, der er rigtigt mange faktorer man skal tage højde for når man skal fiske, men det gælder om at at have den rigtige fiskestrategi der fokusere på få vigtige faktorer såsom fiskepladsen, årstiden og vandtemperaturen. Rigtigt mange steder er det en enorm fordel at have waders på, da man dermed dækker et markant større område. Bliv klogere på det hele, og tilmeld dig til en hyggelig aften, hvor vadefiskeriet bliver gennemgået i detaljer.

Håber vi ses d.29 marts til en hyggelig aften hos Pro-Outdoor 😀

Mange fiskehilsner
Lars Juel Hansen
Certificeret Fiskeguide
www.seatrout4you.com
– Den simple vej til flere havørreder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: