Kom og hør mit Interaktive foredrag 1/3 hos Pro-Outdoor med Fokus på waders, sikkerhed & fisketips..

Dato: 01/03-2022 i butikken på Ahlgade 11, 4300 Holbæk

Kom og hør hvordan Certificeret Fiskeguide Lars Juel Hansen bruger sine waders optimalt på kysten, elven eller i åen. Lær hvordan du sikkert vadefisker hvor end du fisker. I dette foredrag vil Lars også komme ind på de sikkerhedsregler man skal tænke på når man bruger waders, samt alle de fordele du kan opnå ved at bruge waders på dine fisketure. Vi gennemgår også tips og trick til handsker, sokker og øvrigt beklædning så man kan koncentrere sig 100% om sit fiskeri og ikke om at holde kulden for døren.

Fokus på dette foredrag er dog vadefiskeri og sikkerhed derefter, men i kan være sikre på at Lars altid har lidt ekstra krydderi i form af gode tips og tricks fra hans egne fisketure, og ikke mindst forårsfiskeriet, som forhåbentlig er igang på dette tidspunkt.
Inkluderet i prisen på 125 kr er der en let forfriskning i form af lækre Tapas som vi plejer fra Anders, vores huskok samt lidt øl, vand og vin, og ikke mindst kaffe på kanden..

Lars har brugt mange tusindvis af timer i Isefjorden, Nordvest Sjælland, Roskilde fjord og Nordsjælland til sammen. Lars’ Motto er “Keep it Simple” når det kommer til fiskeriet, der er rigtigt mange faktorer man skal tage højde for når man skal fiske, men det gælder om at at have den rigtige fiskestrategi der fokusere på få vigtige faktorer såsom fiskepladsen, årstiden og vandtemperaturen. Rigtigt mange steder er det en enorm fordel at have waders på, da man dermed dækker et markant større område. Bliv klogere på det hele, og tilmeld dig til en hyggelig aften, hvor vadefiskeriet bliver gennemgået i detaljer.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding til fordraget sker via dette link: https://www.pro-outdoor.dk/shop/lars-juel-waders-sikkerhed-1433099p.html

Lars Juel Hansen
Certificeret Fiskeguide
www.seatrout4you.com
– Den simple vej til flere havørreder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: