Pro-outdoor Islandsfisktur med fangst-rekord – del 2 !

Efter lidt rejse jet-lag er alle minderne fra Pro-outdoor Islandsfisketur ved at “fordøjet”. Det var et super hold jeg havde med og alle fangede fisk allerede på første dagen👍


Jeg er stadigvæk lidt rystet over vores fangst-rekord med 140 stk fjeldørreder og havørreder til 14 deltagere.


Som billedet viser var der rigtig mange store “modeller” der blevet fanget på klasse 6 og 7 stænger. Det giver nogle fantastiske fights med lange udløb og vilde spring fri af overfladen.


Den populære Vatnsdalsa-elev minder en del om kysten på den nederste strækning. Her passer vores kystfluefiskeri rigtig godt og det gør også at man ikke behøver at bruge en masse penge på nyt grej hvis man vil prøve dette fiskeri.


Den vilde natur giver også en helt speciel oplevelse for deltageren når man suser afsted i firehjulstrækker i vandkanten som det ses nedenfor:-)

Vi havde i år to dage med meget hård vind (25m/sek) lige på kysten som selvfølgelig gav os nogle udfordringer men heldigvis er der altid strækninger hvor vi kunne søge læ.  Fluerne der virkede bedst i år var “Francis” og “sølvsvinet” (vi kunne ikke udtale det islandske navn).


Naturen er også stor oplevelse på denne fiskerejse. Det store områder med blå lupiner giver en helt speciel oplevelse.Vi bor i hytten med god plads og den ligger med udsigt over en af de mindre søer som vatnsdalsa-elven løber igennem.


Vi havde en super fiskeri den sidste dag i elven. Vi næsten alle fisk og der var rigtig mange flotte store fisk.


Har du lyst til at tage med mig på Pro-outdoors fiskerejse til Island i 2018 kan du se mere om rejsen via dette linkJeg er guide/rejseledere på tur 1 i 2018.


Tak til Pro-outdoor og alle deltagere på denne fantastiske tur til Island. 

Vi ses igen ved vatnsdalsa-elven i 2018👍🎣

Mange fiskehilsner

Lars Juel Hansen 

Certificeret Fiskeguide

http://www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: