Weekendkursus med 12 havørreder og besøg på 9 fiskepladser !

På mit fuldt booket weekendkursus efter havørreder fik vi besøgt 9 fiskepladser og der blev stemplet ørreder på de 8 af kystpladserne. Alle var meget erfarne havørredfiskere og derfor kunne vi nå at besøge 9 fiskepladser på de to dage.


Der blev desværre en del ørreder som blev mistet da fiskene bed forsigtigt på kobberbasserne, guldbasser og snurrebasser.


Undertegnet løb ind i en pænere model regnbueørred på et spot i Sejerø bugten. 


Den stabile nordøst gav lidt udfordringer til guiden da mange gode spots var lukket pga. den kraftige vind.


De to dage med intensivt fiskeri, foredrag og hyggeligt samvær går altid meget hurtigt. Det mærkes tydeligt søndag eftermiddag når man føler sig mættet og godt brugt:-)


Jeg afholder mit weekendkursus på det dejlige Gaardhotel nær ved Kalundborg som skabe en perfekt ramme for hygge og nærhed til natur.

Det høje personlige engagement fra ejerne af Gaardhotellet giver også en ekstra god stemning når vi har været på guidet fisketur i 8 timer. Så er det at slappe af i ”Jagtstuen” med kaffe og kage.     


Efter en tre-retters menu og hyggesnak gav jeg den gas med mit “havørredens hemmeligheder” foredrag.  Til slut er der nogle “foto-godbidder” fra min tur til Island.


Vi endte søndagen i området omkring Asnæs og havde kontakter med lidt mindre fisk og flere mistede regnbueørreder. Helge viste i fin stil at guldbasser virker på weekendkurset.


Charlotte havde en rigtig retro 2cv-stangholder (se billedet). Det må siges være godt tænkt af bil-designer. 

Alle deltagere udtrykte stor tilfredshed med det hele og den måde det er sammensat på. Det er også derfor at der så mange havørredfiskere der har været med flere gange. 
I 2017 afholder jeg også fire weekendkurser med  (max. 6 deltagere) på Gaardhotellet. Se mere på via link.Tusinde tak til alle deltagerne på mit weekendkursus efter havørreder. I var et fantastisk hold der bare gav den gas begge dage.

 

Mange fiskehilsner

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM

Den simple vej til flere havørreder 

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: