Lege-syge havørreder i nordvest !

En tidlig morgenfisketur med sønnike i Nordvest Sjælland viste at havørreder er  meget “legesyge” med alle de spring ud af vandet som de kunne præsterer.  

 Kort efter efter vi var landet så vi et par havørreder ude af vandet. Så “kobberbassen” blev hurtigt sendt på arbejde ude over de mørke bælter med sten og blæretang. 

Min søn Emil ville meget gerne fighte fisk og derfor fik far ordre på at fanget noget meget hurtigt. Sådan gik det heldigvis denne da en lille havørred tog fluen tæt på land. Emil fik overladt fluestangen så var der fight.

   
 Den lille havørred kom hurtigt tilbage i vante omgivelser.

Havørrderne var stadigvæk aktive og der flere gode fisk på 2-4 kilo mellem “spring-basserne”. De var mest aktivitet på en strækning hvor bunden var mørk og bestod af store sten og blæretang. Så her blev fokus lagt . Jeg så en fin havørred hoppe helt fri af vandet og den fik selvfølgelig en kobberbasse serveret lige på det sted den brød overfladen. Fisken tog hårdt og da jeg har fuldt fart på indtagningen blev fisken helt sikkert kroget godt. En rigtig fin fight blev det til med et par hop fri af vandet. Emil var klar til at tage sig af havørreden ligeså snart det blev landet.

 
Det var en fin blank havørred der gled op på stranden. Flere fine fangst-tilråb kom fra Emil der helt sikkert var ligeså glad for havørreden som fangeren selv.

Hornfisk var der også lidt af og de var perfekt som fight-træningsøvelser for sønnike.

Vi skulle til at tage hjemover og der havde været mere en havørreder fri af vandet denne morgen. Så meget bedre bliver det ikke hvis man er til spot-fishing. Min trofaste-fiskemakker tog slæbet med at bære fangsten da vi skulle hjemover. Dejligt at have en hjælper👍🎣 

  
Der var højt humor i “fisken-bilen” hele vejen hjem til landstedet. Sommerfiskeriet med springendechsværreder er bare noget af det bedste.

Vi ses derude …

Tight lines 

Lars Juel Hansen 

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder
 

4 Comments on “Lege-syge havørreder i nordvest !

 1. Hej Lars. Må man spørger har i nordvest.

  Mvh micki Haugaard.

  • Hej Miciki
   Vi hyggede os på nordkysten der nord for Rørvig.
   Mange fiskehilsner
   Lars

 2. Hej Lars

  Atter en lille artikel, som man bliver i rigtig godt humør af at læse.

  Stram line!
  Bjarne Rusbjerg

  • Hej Bjarne
   Tak for feedback 🙂
   Jeg håber du løber ind i stor havørred stime.
   Stram Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: