Forårsmorgen med overspringer på guidet kysttur !

Forårssolen tog godt imod os på det første spot. Dagens spot i Isefjorden var valgt specielt ud da det lå godt til vinden (pålandsvind) og sydvendt så der var mulighed for lidt varmere vand når solen fik ordentlig fat. Som fiskeguide er det ikke nemt at finde sikre spots på denne årstid da fiskeriet efter havørreder er meget lokalt og kortvarigt da fiskene ofrer flytter sig efter føde.Dagens hold fik som altid en grundig introduktion til pladsen og et klart budskab om at fiskene skal findes. Så aktivt vadefiskeri langs med kysten er obligatorisk hvis du skal være effektiv. Det gode ved at være en mindre gruppe er at man meget hurtigt får affisket et meget stort areal og derved får indikation om fiskene er er aktive. Dagens overspringe (havørred) blev fanget helt tæt på land og ved et fejlkast.

Fisken tog Michael von der Fehr hjemmebundet kobberbasse. Efter en god fight kunne han lande en meget flot fjordfed havørred.

Det gav motivation til alle og der blev fiskes igennem med spin og flue.Vi skal skiftede plads efter et par timer og jeg valgte et spot der lå lidt længere oppe i læ for den tiltagne vind fra det sydlige hjørne.

Et par timer mere gik hurtigt og der var ikke nogen der frøs på denne tur med alt det solskin. En deltager hørte en fisk der var fri af vandet på det sidste spot. Mere blev det ikke til men alle deltagere havde haft en dejlig tur med masse hygge, fiskesnak og nye fiskepladser.

Tak til alle deltagere for en rigtig dejlig forårstur og håber vi ses en anden gang.Tight lines

Lars

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: