45 havørreder på “bassen” i Nordvest Sj.

Se lige denne fangstrapport fra Thomas Sten Jørgensen. Den må helt sikkert give noget motivation til et december besøg på kysten eller fjorden. Tillykke og rigtig godt gået 🙂

Hej Lars
Nyder stadig dine mange nyhedsbreve, det er altid spændende læsning. Synes du skulle have en lille fangstrapport fra mig denne gang. Der er efterhånden ikke mange fiskere på kysten, vejret er blevet koldt og julen står for døren. Hvis man har lidt tid til overs, er der dog ingen grund til at blive hjemme i varmen, der er masser af varme på kysten i øjeblikket i form af flex på klingen. Jeg har de sidste 3 weekender besøgt dit område i nordvest, og det har været en ren fornøjelse med fisk på samtlige pladser, jeg har besøgt, og det selvom jeg har besøgt nye pladser, jeg ikke har fisket på tidligere. Det er blevet til 45 havørred på mine basser – altså snurrebasser fisket på release tackle med en lille trekrog str. 12. De nye snurrebasser i alu og hvid/pink synes at have en magisk effekt på fiskene.

IMG_0225.JPG
Jeg har været på Oddens nordkyst, Isefjord vest, Asnæs, Røsnæs og Reersø, der er fisk alle steder pt. Omkring 2/3 har været um’er, så det tegner godt for de kommende år takket være alle de frivillige, der hjælper til med avlen og restaurering af vandløb. Jeg kan næsten ikke vente til næste weekend, hele 3 af turene har givet fisk i første kast på snurrebasserne – så er man på, resten af turen. Det skal siges at man gerne skal tidligt ud af kludene, tiden mellem 7 og 10 fisker bedst i øjeblikket.

IMG_0226.JPG
Håber næste weekend at møde nogle andre fiskere på kysten, det er altid rart at få en snak mellem kastene. Ønsker dig og din familie de bedste fiske- og julehilsner.
Mvh Thomas Sten Jørgensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: