Familie på guidet kysttur !

I går fik jeg denne fangstrapport fra en privat guidet kysttur til Isefjordens østside. Det var min fiskekammerat og FZ fiskeguide Claus Christiansen der var blevet booket til en guidet tur. Nogle gange bliver man lidt overrasket som guide 🙂
Se rapporten nedenfor…
Tight Lines
Lars

Fredag morgen kl 7 var der booket en guidtet tur. Jeg havde aftalt med Nicolas Aagaard at mødes på tanken i Ejby. Jeg blev dog en smugle overrasket da det var sammen med hans kæreste Patricia, mor Lise og hans far Peter.

IMG_7196.JPG
Jeg troede det var 4 gutter der skulle ud. Vi fik hilst på hinanden og så gik turen til Vellerup sommerby.

IMG_7195.JPG
De lånte waders og stænger blev gjort klar. Det passer jo meget godt at de to af stængerne var lyserøde, så pigerne kunne få hver en. Så var vi klar ned til vandet og få vist Hvordan der skulle kastes og fisket med spin. Efter kort tid fangede peter hans første hornfisk

IMG_7193.JPG
Nikolas en krabbe, ellers blev der kun fanget en del åle græs. Og jeg selv tog en Umer. Så gik turen videre til Ejby havn. Det svære sket der mere ikke her, kun en masse ålegræs og det var kun Partricia fangde sit halstørklæde. Turen var ved at være slut så kursen blev sat mod bilerne og der blev lige snakket lidt om turen inden der blev sagt farvel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: