Hilsen fra deltager på guidet kysttur !

Det er altid når man for en hilsen fra en deltager på guidet tur som efterfølgende har fundet fiskene.
Formålet min blog er at hjælpe andre til havørredfangst.
Jeg kan heldigvis se at der mange fiskere der lige runder min blog og i går rundede jeg 400.000 kliks. Tusinde tak for jeres interesse for mine indlæg kurser og fiskepladser:-)
Nedenfor får en fin fangstrapport fra Brian Borelli.
Tillykke med fangsten herfra.

IMG_6625.JPG
Tak for en super guidet tur til Vestsjælland d. 17 august
Vil bare lige sige , at jeg var ude ved samme spot du viste os i går aftes med vesten vind og bølger, og jeg fik et godt nap i andet kast. En flot havørred på 1.8 kg og 59 cm havde snuppet min pattegris.

IMG_6624.JPG
Der var masser af hug og jeg mistet yderligere en havørred der var mindst ligeså stor som min første på 1.8 kg. Den hoppede helt ud fri af vandet, og derefter gik fluen løs. Men sikken en fight, og fedt at se den kun var 5 -6 meter fra land.
Glæder mig til nogle flere guidede ture i efteråret i fjorden. J

Mange fiskehilsner
Brian Borelli

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: