Isefjorden i topform – 20 havørreder på 4 timer !

Vildt fiskeri kan Isefjorden leverer for tiden. Se denne spændende fangstrapport som jeg har modtaget fra Michael Aagaard Jensen der havde valgt fjorden i stedet for “regnbue” Sjælland.

Fredag morgen ankom jeg til en af mine ynglingspladser på østsiden af fjorden. Vejret var stille og vandet var næsten blankt.

20131123-220335.jpg
Jeg vadede langsomt ud til et af de af stenrevene. Da jeg kunne se det mærke bælte så jeg en fisk vende i overfladen. Jeg lagde fluen ud til den og den vendte sig efter fluen, men missede den. Endnu et kast og der far fast fisk. En undermåler om omkring 35. Den fik friheden, jeg kastede igen og denne gang vendte en fisk lige ved stangspidsen. Jeg fiskede revet igennem uden at mærke mere.

20131123-220453.jpg
Længere op af kysten hvor endnu et mørkt bælte kommer tæt på land var vandet helt spejlblankt. Jeg kastede ti gange, og så hørte jeg et plask skråt bag mig. Her slår det mørke bælte helt ind under kysten. På den blanke havoverflade kunne jeg stadig se ringen efter den fisk der havde været oppe. Jeg fiskede mig hurtigt hen mod den. På vej hen så jeg flere fisk i overfladen. Jeg kom på kasteafstand af den første fisk og lagde rejefluen ud. Første ryk i fluen fik hele tre fisk til at vende sig og sætte efter. Den ene var hurtigere end de to andre, og kort tid efter kunne jeg lande endnu en ørred på omkring 38 cm. I mens den fik friheden, så jeg flere andre fisk i området. Det blev begyndelsen på en af de dage, man drømmer om. Jeg fiskede hele dagen til fisk, der viste sig i overfladen. Det skete flere gange, at det ikke kun var den ene fisk, der havde vist sig i overfladen, der vendte efter fluen. Ofte var der både tre og fire hvirvler efter fluen. Jeg stoppede med at tælle, da jeg nåede de 15 fisk.

20131123-221221.jpg
Jeg vedhæftede også lige et billede af en meget kvæstet pattegris, som vist har aftjent sin værnepligt 🙂

20131123-220710.jpg
Dagens største var en farvet hunfisk på omkring 55 cm, som hurtigt fik friheden. Jeg fik en håndfuld over målet og resten lå et par centimeter under de 40. I alt blev det til over 20 fisk på de fire timer, jeg fiskede. Det må siges at være en godkendt dag på kysten. Og jeg er glad for, at jeg ikke tog på regnbuejagt på Vestsjælland.

20131123-220815.jpg

Godt gået Michael og stort tillykke med stor-fangsten herfra…

Fede fjord-fangster
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: