8 tilbud i 20 kast !

Endnu en morgen på spotte. Jeg havde fisket en halv times tid, da jeg synes jeg så en fisk bryde ovrefladen. Hurtigt ind med kobberbassen og et kast ud mod det jegså, får sekunder hugger en ørred basse omkring målet. ud med fluen igen og det sammen gentager sig. De næste 20 kast får en fisk mere omkring målet, en omkring 50 og en på 55, samt 2 forsigtige nap og en blank fisk på anslået 2 – 2,5 kg og lidt over de 60cm. Den næste times tid skete der ikke meget mere, andet nogle andre fisker dukkede op og der blev taget en enkelt undermåler.

20130409-200413.jpg

Tight lines
Claus

4 Comments on “8 tilbud i 20 kast !

  1. Godt gået Claus! 🙂 Jeg stod dybt inde i tempelkrogen i morges og fik en enkelt undermåler, men så ellers ikke skyggen af fisk. Der var 4-5 andre gutter som heller ikke havde heldet med sig. Vejret var desværre nok for stille og det var lavvande. Kan se du er morgenfisker – ved du om der bliver taget nogle om aftenen i Tempelkrogen/syd for broen i øjeblikket?

    • Hej niels jeg har hørt fra andre at det også kan være godt om aften. Men også andre tidspunkter af dagen.

  2. Hej Mikkel. Jeg vil ikke ud med hvor jeg fisker henne men det r i den sydlige del af fjorden. Også virker det som om man skal være der på rette sted og rigtige tids punkt. Men knæk og bræk det kan jo være vi mødes i fjorderen mvh Claus

  3. Hej Claus,
    Du får dig nogle dejlige morgenture, som man godt kan misunde lidt. Jeg stod forgæves syd for munkholmbroen ved ishuset her til morgen. Kunne du være tilbøjelig til at hinte, hvor du har held i disse dage?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: