Down south – Flensborg fjord!

Årets familie-weekend gik til Broager ved Flensborg fjord. Er man fuldblods kystfisker laver man selvfølgelige lidt  reseach inden man tager afsted og sikre sig at der plads til fluestang og vaders mellem alt ”børne-udstyret”. Fisk & Fri har heldigvis levet en fin artikel der beskriver nogle hot-spots i Flensborg fjord. Se link til artikel her:

http://www.fiskogfri.amazezig.dk/Soeg/Artikler/Flensborg-fjord—grnseoverskridende-kystfiskeri.aspx

Som altid var Mikkel klar på noget havørred-fiskeri så han fik lige en fluestang huske-SMS dagen inden vi skulle afsted. Det viste sig dog senere at han havde glemt sine vaders. Frisk som han er var det ikke noget problem så det blev til fiskeri i “natur” vaders. Heldigvis var vandet i den lune ende så det tog en par timer før at Mikel havde fået varmen i benene efter 2 timers morgenfiskeri. Så det kan ikke anbefales at bruge “natur” vaders mere end 1 time:-)

Vi så i øvrigt en del makreller længere ude så dem var der også en del af området.

Mikkel giver den gas i “natur” vaders.

Vi tog ud til 2 forskellige hot-spots. Den ene plads var Kragesand den anden var Brunshoved. Brunshoved var et fed plads der havde alt det rigtige til at tiltrække havørreder. Under de 2 morgenturer var der desværre ikke nogen havørreder der kom helt i land men jeg mistede et par rigtig gode fisk mellem 50+ og 60 +. De huggende begge på en tobis flue.

Brunshoved – en fed havørred kystplads

Så det er ikke sidste gang at jeg besøger Flensbrog fjord efter denne tur. Jeg kan varmt anbefale denne tur til andre med hang til kyst-ørred:-)

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: