Godt fif til når forfanget glider tilbage gennem øjerne !

Her er et godt fif til at undgå at forfanget  glider tilbage gennem øjerne når du skal gøre fluestangen klar til fiskeri. Du kender sikkert det lille problem med at når man  fører forfanget  gennem stang-øjerne sker der pludselig det at forfanget glider mellem fingerne og forfanget glider tilbage start og dermed er det forfra:-(

Jeg plejer at  undgå dette ved at trække  forfanget plus et par meter flueline ud som det første. Dernæst lægger jeg fluenlinen dobblet (se skitse nedenfor) og bruger “loopet”  til at fører gennem øjerne. Det giver meget bedre kontakt når du skal fører linen gennem øjerne  og vægten af af den dobbelte flueline gør linen ikke falder tilbage som i tilfældet med forfanget.

Dette er specielt godt hvis man har kolde finger eller hvis det er mørkt:-)

Se flere fif under grejet

Tight lines…. Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: