Genbesøg på fjordplads gav PR havørred!

Fik i dag en fangstmelding fra en af deltagerne på den guidet-kysttur i Isefjorden. Lasse Hjorth fortæller “Lige en update fra spottet på østsiden af fjorden. Desværre er det 2 dage for sent til at vinde fluestangen der var på højkant på den guidet tur i søndags, men mig og min nevø tog op pladsen vi fiskede på ved skumringstid.  Aftenen startede lidt uheldigt da jeg knækkede min fluestang ved et kraftigt bundhug i en gang blærertang og måtte derfor låne min nevøs fluestang. Mens han klar-gjorde sin spinne-stang smuttede jeg hurtigt ud fiskede videre. I det andet kast fik jeg min nye PR  havørred på 2,8 kg og 59 cm. Så det må siges at være et dejligt hot-spot”

Super fedt at hører at i prøvende fjorden endnu engang. Rigtigt stor tillykke med PR havbassen fra EasyTrout:-)

One Comment on “Genbesøg på fjordplads gav PR havørred!

  1. Valuable info. Fortunate me I found your website by chance, and I’m shocked why this accident didn’t came about in advance! I bookmarked it.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: